Izkušnje strank

V tej rubriki si lahko ogledate, kako je optimalna človeška prehrana koristila osebam, ki so mi zaupale in so svojo prehrano spremenile po konceptih škrobnega izziva. Rezultati so zelo različni, od izboljšanja telesnega videza, do izboljšanja zdravja. Ko telesu damo prave stvari, zna samo priti k boljšemu počutju in videzih na različnih ravneh, od izgube maščobe, do izboljšanja prebave, lepše kože ipd.

Nina J. – endometrioza ni večna obsodba

Endometrioza je poškodba različnih tkiv maternice, ki je naše zdravstvo ne zna razložiti in ustrezno ukrepati. Iz njim neznanih razlogov na zunanji strani maternice in jajčnikov nastajajo rane, ki se ob neustreznem celjenju spreminjajo v izrastline, ciste in se vnemajo in zato ženskam povzročajo hude bolečine. A kot vsako poškodbo,

Hujšanje po porodu ni samoumevno za vse (Intervju z Natašo Anderle)

Hujšanje po porodu je za nekatere mamice mala malica, saj to njihovo telo naredi spontano, oziroma pogosto še preveč intenzivno, druge mamice pa spadajo v kategorijo, kjer nič ne gre dol. V drugo kategorijo je še pred časom spadala tudi Nataša Anderle, ki se nikakor ni mogla znebiti viška kilogramov.

Beti Holc

Beti se je pred najinim sodelovanjem soočala z bolečinami v kolenih, nabiranjem maščob okoli pasu, njen mož pa je imel simptome astme. Kaj se je zgodilo, ko je Beti spremenila svoje prehranjevalne navade?

Saša Kržič

Saša je po pomoč k meni prišla že z veliko znanja, pa vendar je tudi ona veliko odnesla. Več o njeni izkušnji v videu:

Rebeka Lukić

Rebeka je mlada mamica, ki je imela pred porodom že manjše težave z zdravjem, med nosečnostjo pa se je tudi zelo zredila. Takšen je njen rezultat s celostno rastlinsko prehrano in našo pomočjo: Rada bi samo povedala kako sem hvaležna da sem spoznala Špelo. kako se je moje življenje zaradi

Odzivi po coaching programu