Izkušnje strank

V tej rubriki si lahko ogledate, kako je optimalna človeška prehrana koristila osebam, ki so mi zaupale in so svojo prehrano spremenile po konceptih škrobnega izziva. Rezultati so zelo različni, od izboljšanja telesnega videza, do izboljšanja zdravja. Ko telesu damo prave stvari, zna samo priti k boljšemu počutju in videzih na različnih ravneh, od izgube maščobe, do izboljšanja prebave, lepše kože ipd.

Odzivi po coaching programu

Majapo 30 dneh coaching programa
Read More
Pozna se povsod, moj pravi, da nam stanovanje zdej diši po zelenjavi 😂. Tehtnica kaže manj 3-4kg, odvisno od jutra..hehe. Jaz se počutim res bolje, danes sem šla v shoping in sem avtomatično vlekla naše cunje xxl, no domov sem prišla z številko l, kakšno tudi xl (odvisno od kroja), jaz sem cvetela, ponosna na sebe do neba in nazaj ❤️ Kar se tiče prehrane nimam večjih težav, meso brez problema ne jem že mesec dni in mi tudi ne manjka, zame itak pravijo, da sem bila priučena mesojedka, tako, da mi ne manjka. Moj craving je sir ampak glej, baby steps 😉 poudarek je na škrobu, sadju in zelenjavi in sem tko ponosna na sebe. Tvoji coachingi so super, vedno na razpolago, vedno na voljo za naša vprašanja in mentorstvo, zato ti hvala iz srca ❤️
Aleksandraštudentka
Read More
Največji razlog, da sem izbrala program prehranskega izobraževanja (svetovanja), je zaradi zdravja. Hotela sem nekoga da nisem sama v spremembi prehrane ker je lažje če imaš nekoga ki stoji za teboj. Kar se tiče spremembe prehrane je bila predvsem ta da ne uporabljam oljčnega olja ter mesnih izdelkov. Opazila sem da imam preko dneva bistveno več energije ter da sem kavo zamenjala s sadjem (zadnje čase ko mi energija pade le to nadomestijo citrusi). Samo za primerjavo prej po obroku, ki je vseboval živalske izdelke sem bila "za na kavč" in obvezno s kavo v rokah kar imam sedaj energijo tudi po kosilu (polnovredna rastlinska hrana). Sem pa bolj pozorna na ostale družinske člane ki jedo vse in sem ponosna ter hvaležna, ker ko opazim mamo po kosilu s kavo in kako je utrujena oziroma že zjutraj ko se zbudi, rabi kavo...nebi zamenjala, mislim svoje energije za kofein v kavi. Edino ko delam popoldan si skuham čaj (zeliščni) preden grem. Zato bi tak način prehrane priporočila vsem še posebej najmlajšim. Tako da to ni prehrana za "bolnike" kot jo imajo dejansko moji domači "sem na dieti" kar nisem in moram priznati da nihče v družini ne je tako četudi imam sorodnike ki so vegeterijanci je zraven tudi procesirana hrana. Me pa domači pri tem ne ovirajo . Mislim pa da nobenega ne moremo na silo premakniti ker vse je v glavi in dokler ne ozavestimo tega sami imamo lahko 100 oseb okoli sebe pa nebo napredka oz. bomo težili k starim navadam.
Sašapo 4 mesecih coaching programa
Read More
Špela vse cilje sem s teboj dosegla 😄 po 3-4 mesecih sem šla dol 5kg (teh trdovratnih😂😂). Res toplo te priporočam naprej. Ta mesec te spustim pri coachingu. Kakorkoli, hvala ti za vse, kar si izbrskala za mene in mojih nešteto vprašanj. Vsakega coachinga se veselim kot novoletnega darila😁 te berem še naprej prav tako you tube kanal.😉❤
Družina Rozman iz Kranja
Read More
Za našo družino je 5 mesecev zdrave hrane! Pojemo veliiiiko sadja - in malo malo sladkarij. Prej je bilo obratno. Še vedno se kdaj pregrešimo, ampak v »grehu« uživamo 😉 ... tudi zato, ker imamo možnost to popraviti vnaprej in za nazaj. Vse se je začelo na poslovnem dogodku, kjer je Špela skrbela za catering z zdravo hrano. Takoj sva se ujeli in dogovorili za individualno srečanje, kjer bo našo družino poučila o zdravih načinih prehranjevanja. Do takrat smo jedli sicer »dobro« in redno, vendar ogromno sladkega, mlečnih izdelkov, pri kosilu pa prilogo+meso, smetana ipd. Tako mi je včasih kar zmanjkalo idej za kuhanje, pa tudi po kosilu sem bila vedno utrujena - popoldnevi so bili tako bolj leni. Kot družina z majhnimi otroki smo vedeli, da bo nekaj treba narediti na gibanju in hrani. Mož je ekonomist in je ves čas govoril, da je najbolj pomembna investicija tista v zdravje In da je za otroke prej kot angleščina ali kitajščina pomembno znanje zdravega načina življenja. Tega jima nisva mogla predstaviti drugače kot z dobrim vzgledom. Pred enim letom smo dobili psa, ki nas vleče na sprehode, z uvedbo polnovredne rastlinske hrane pa smo še bližje uresničitvi tega cilja. Špelin koncept zdrave hrane je v prvem obisku vključeval prevetritev shrambe (to pomeni – vse ven) in nakup nove hrane. Potem predavanje o hrani, njenih učinkih na telo, potrebah telesa ipd. Nato kuhanje obroka, da pridobljeno znanje preiskusimo v praksi. Tako smo začeli. NI bilo vedno lahko, ker sprememba hrane otrokom ni bila najbolj všeč, zato (še vedno) njima včasih prilagodimo recepte (navadni makaroni namesto polnozrnatih ipd... še vedno pa v šoli in vrtcu jesta, kar imajo). Ves čas smo vključeni tudi v skupinski coaching, kjer si delimo recepte, ideje, iščemo podporo in včasih tolažbo. Kaj smo dosegli v 5 mesecih? Mesa ne pogrešamo ... z lahkoto pijemo vodo ... naš zajtrk je sadni smuti z dnevno dozo sadja (5 sadežev). Z možem pridno jeva zdravo malico v službi (solato na 1001 način)... pri meni jo jemo kar skupaj s sodelavci. Na skupinskem coachingu sem poleg znanja o prehrani dobila tudi okusne recepte. Odkar me je Žana boostala z recepti, sta tudi otroka zelo zadovoljna - vse omakice so zahvaljujoč indijskim oreščkom in kvasnim kosmičem yummy! Male skrivnosti za velike recepte! Shujsala 10 kg jaz in 8 kg mož ... tudi otroka sta bolj šlang... zdaj namesto sladkarij pojesta grozje 😉 Pa smo ves čas siti! Kuhinja je se vedno lepo urejena, kupujemo zdrave stvari, sadimo vrt, kuhamo skupaj ... pot, ki smo jo začeli pred 5 meseci, nas je pripeljala k novim vsebinam, novim jedem, novemu načinu prehranjevanja in življenja... Ne bom rekla, da je lahko, predvsem zaradi otrok, in količine časa, ki jo zdrava hrana vzame, da jo pripravljaš - ampak je vsak dan lažje. Ponosna sem na otroka, da se že po tako kratkem času zavedata pomena zdrave hrane in poskušata nove stvari. In seveda se vsem pohvalita, da mi bomo pa živeli 100 let.
Previous
Next

PRIJAVI SE ZA DOSTOP DO TEČAJEV IN OSTALIH VSEBIN.

Vsebine blagovne znamke Lucky Shelly spadajo pod društvo Ena Pot in jih varuje Zakon o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP). Do vsebine lahko dostopajo vsi člani kluba Lucky Shelly, ki se odločijo, da bodo s srcem in prostovoljno donacijo podprli delovanje neprofitnega društva. S prostovoljno donacijo imajo doniranci možnost, da dobijo izbrane vsebine brezplačno.

Društvo na podlagi Ustave Republike Slovenije (URS) prepoveduje, da državni organi in njegovi zaposleni dostopajo do vsebin društva.

Pozabljeno geslo?

Še nimaš računa?