Izkušnje strank

V tej rubriki si lahko ogledate, kako je optimalna človeška prehrana koristila osebam, ki so mi zaupale in so svojo prehrano spremenile po konceptih škrobnega izziva. Rezultati so zelo različni, od izboljšanja telesnega videza, do izboljšanja zdravja. Ko telesu damo prave stvari, zna samo priti k boljšemu počutju in videzih na različnih ravneh, od izgube maščobe, do izboljšanja prebave, lepše kože ipd.

Beti Holc

Beti se je pred najinim sodelovanjem soočala z bolečinami v kolenih, nabiranjem maščob okoli pasu, njen mož pa je imel simptome astme. Kaj se je zgodilo, ko je Beti spremenila svoje prehranjevalne navade?

Saša Kržič

Saša je po pomoč k meni prišla že z veliko znanja, pa vendar je tudi ona veliko odnesla. Več o njeni izkušnji v videu:

Rebeka Lukić

Rebeka je mlada mamica, ki je imela pred porodom že manjše težave z zdravjem, med nosečnostjo pa se je tudi zelo zredila. Takšen je njen rezultat s celostno rastlinsko prehrano in našo pomočjo: Rada bi samo povedala kako sem hvaležna da sem spoznala Špelo. kako se je moje življenje zaradi

Antea Mramor Bitenc

Antea je 28 letna mamica punčke Ule. Že kot mlado dekle je imela veliko težav s prehrano in zdravjem, zato si je po porodu želela vse to urediti.

Odzivi po coaching programu