Osebno verjamem, da je najboljši prehranski svetovalec tisti, ki ga potrebujete le enkrat.

STORITVE in produkti

Hrana bi morala biti enostavna, a žal jo je prehranska industrija s svojimi močnimi finančnimi interesi za nas precej zakomplicirala in nas tudi hudo zmedla. 

z mojo pomočjo dobite znanje in samozavest glede prehrane, ki vam je nihče več ne more vzeti in zamajati.

Vse kar počnem kot prehranski “trener” je to, da strankam pomagam, da se vrnejo nazaj k osnovam in tam tudi ostanejo za vedno. Ko mu damo pravo hrano in se znebimo napačnih prepričanj, telo samo naredi svojo čarovnijo ter se spravi v formo, v kakršni bi moralo vedno biti. Enkrat za vselej boste točno vedeli in razumeli kaj jesti, kako pripraviti in zaužiti obroke na otročje lahek in zdrav način, zakaj jesti neko hrano in zakaj se določeni pretežno izogniti. V preteklosti sem zapravila na tisoče € za hrano in dopolnila, ki jih nisem potrebovala, medtem ko bi lahko za drobiž jedla najboljšo prehrano, ki bi moje telo negovala.

Svoje lekcije sem se naučila na zoprn način: Prek poskusov in napak.

Svoje coaching programe sem osnovala tako, da vam ne bo treba iti čez iste napake in da se boste lahko tega, za kar sem jaz potrebovala leta, v praksi in teoriji naučili v 1 do 3 mesecih. Če ste torej tudi vi oseba, ki ne želi naslednjih 10 let zapraviti za preizkušanje diet, ki ne delujejo, vam na poti do ciljev z veseljem ponudim svojo pomoč.

PRIJAVI SE ZA DOSTOP DO TEČAJEV IN OSTALIH VSEBIN.

Vsebine blagovne znamke Lucky Shelly spadajo pod društvo Ena Pot in jih varuje Zakon o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP). Do vsebine lahko dostopajo vsi člani kluba Lucky Shelly, ki se odločijo, da bodo s srcem in prostovoljno donacijo podprli delovanje neprofitnega društva. S prostovoljno donacijo imajo doniranci možnost, da dobijo izbrane vsebine brezplačno.

Društvo na podlagi Ustave Republike Slovenije (URS) prepoveduje, da državni organi in njegovi zaposleni dostopajo do vsebin društva.

Pozabljeno geslo?

Še nimaš računa?