Pri osebnem coachingu boste sodelovali neposredno z mano.

Svetovanje za posameznike

Pri osebnem coachingu boste sodelovali neposredno z mano. Dnevno mi boste lahko zastavljali pereča prehranska vprašanja, ter se posvetovali z mano glede morebitnih nejasnosti in zagat (prehrana na praznovanjih, v restavracijah, na obiskih ipd.). Omogočila vam bom tudi dostop do virov znanja o specifičnih načinih prehranjevanja za kronična stanja/obolenja kot so npr. diabetes, srčno žilna obolenja, kronična zaprtost, alergije ipd. Zaradi narave svojega dela imam dostop do virov informacij in ljudi, ki vam bodo lahko pomagali tudi pri tovrstnih zahtevnejših vprašanjih.

Z individualnim programom coachinga boste spoznali:

  • Kako na vaše prehranske izbire vpliva vaša osebnost. Skupaj bomo našli rešitve za zagate, ki vam jih pri prehranskih navadah povzroča vaša osebnost, ki vam bodo pisane na kožo.
  • Kako ljudje okoli vas vplivajo na vaše uspehe in neuspehe, ko gre za izbiro prehrane. Skupaj bomo razvili strategije, ki vam bodo omogočale doseganje rezultatov, ki pa vseeno ne bodo negativno vplivale na odnose z vašimi bližnjimi.
  • Katere so tiste prehranske napake, ki so vas pripeljale do tam, kjer ste danes in zakaj jih je pomembno odpraviti ter na kakšen način. Skupaj bomo te napake odpravili na način, da se ne boste počutili prikrajšani za nobeno stvar.
  • Vodila vas bom po pasteh živilskih trgovin. Skupaj bomo oblikovali vaše tedenske nakupe na način, da boste za svoj vložek dobili kar največ in da boste vso hrano, ki jo boste kupili, tudi učinkovito porabili.
  • Dobili boste samozavest na področju prehranjevanja, ker boste s pomočjo predanega znanja razumeli, kako deluje telo, zakaj neka hrana povzroči določen učinek in kako lahko s pravimi izbirami zgradite trajne rezultate na svojem telesu.
  • Skupaj bomo pripravili nekaj zajtrkov in glavnih jedi, namazov in solatnih prelivov, da boste spoznali, kako enostavno in okusno je zdravo celostno rastlinsko prehranjevanje.
  • Cel mesec boste imeli na voljo mojo osebno asistenco in pogovor, ki vam bo omogočil, da sproti razčiščujte vse morebitne dvome, napakice in vprašanja, ki se vam bodo porodila na novi prehranski poti.

Si želite pomoč, s katero boste prišli do trajnostnih rezultatov in popolne prehranske samozavesti in notranjega miru, ko gre za prehrano?