Živjo, moje ime je Špela in že odkar pomnim, sem si želela biti vitka, zdrava in srečna.
Predvsem, ker to enostavno nisem bila.

o meni

Kot otrok ves čas kihala, kašljala in se borila z ekcemi in astmo in zamaščenimi stegni. 

Najhuje od vsega je bilo to, da sem mislila, da tega ne morem spremeniti, ker:

  1. Sta slabo zdravje in maščoba v genih,
  2. Imam enostavno prevelik apetit,
  3. Je moj karakter prešibek, da bi se uprl Nutelli.

K sreči sem pred malo manj  kot desetimi leti ugotovila, da lahko človek s spremembo prehrane in življenjskega stila močno vpliva na svoj videz, zdravje in končno tudi občutek sreče. 

Področje prehrane sem začela temeljito raziskovati in sem se na poti tudi velikokrat opekla. V nekem obdobju sem bila obsedena z beljakovinami, porabila sem preveč denarja za dopolnila in se po nepotrebnem bala sadja. Nekje na poti pa sem po spletu srečnih naključji spoznala, zakaj smo ljudje, ko pride do hrane, tako zmedeni.

Ta ugotovitev me je v trenutku postavila na prave tire.

Posvetilo se mi je namreč, da prehranska industrija ni na naši strani, temveč na strani kapitala. Takrat sem razumela nekaj, česar vas ne bodo naučili v šoli ali v oglasih:

Najboljša hrana za ljudi je tista, ki je najcenejša, najbolj okusna, hkrati pa je tudi najbolj etična in ekološka.

Ko sem v svoje življenje vključila takšno celostno rastlinsko prehrano, sem z lahkoto dosegla zdrav nivo vitkosti praktično brez telovadbe. In kot da to še ni bilo dovolj, danes za nameček v trgovini za hrano porabim tretjino tistega, kar sem zapravila v preteklosti. Prepričana sem, da si vsi želimo tega. Prav zato, ker to privoščim tudi vam, sem ustvarila ta portal. Da boste lahko dosegli srečo in wellness, kakršnega sem dosegla sama.

Svoje znanje z vami delim na različnih nivojih.

Poskrbela sem, da je na moji strani nekaj za vsakega.

Tisti, ki se želite vsega naučiti sami, ste vabljeni, da začnete brati moj blog ali se pridružite 21 dnevnemu škrobnemu izzivu ali začnete spremljati moj Youtube kanal. Če pa bi radi šli neposredno k virom, od katerih znanje zbiram jaz, pa lahko sami preberete oziroma pogledate ključne knjige ali predavanja.

Če pa si želite rezultatov in znanja malce hitreje in malce bolj neposredno, pa sem vam prav tako na voljo. Lahko me najamete kot svojo osebno prehransko svetovalko. Prav tako lahko moje znanje uporabite v svojih podjetjih, da ne bo zdrav in cvetoč le vaš posel, temveč boste takšni tudi sami in vaši zaposletni. Prav tako lahko koristne informacije in strategije pridobite z nakupom mojih e-knjig in drugih produktov ali pa me najamete za predavanja ali delavnice.

Če imate kakršne koli drugačne prošnje ali predloge za sodelovanje z mano, ki ne “pašejo” v nobeno od omenjenih kategorij, mi brez težav napišite, kako vam lahko pomagam.

PRIJAVI SE ZA DOSTOP DO TEČAJEV IN OSTALIH VSEBIN.

Vsebine blagovne znamke Lucky Shelly spadajo pod društvo Ena Pot in jih varuje Zakon o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP). Do vsebine lahko dostopajo vsi člani kluba Lucky Shelly, ki se odločijo, da bodo s srcem in prostovoljno donacijo podprli delovanje neprofitnega društva. S prostovoljno donacijo imajo doniranci možnost, da dobijo izbrane vsebine brezplačno.

Društvo na podlagi Ustave Republike Slovenije (URS) prepoveduje, da državni organi in njegovi zaposleni dostopajo do vsebin društva.

Pozabljeno geslo?

Še nimaš računa?