7 skrivnosti lahkotne zdrave vitkosti

7-delni intenzivni spletni tečaj, ki ti bo razkril glavne skrivnosti vitkosti in zdravja, zaradi katerih si se zataknila v slabem zdravju in si nabrala odvečne kilograme, in ti pokazal varno bljižnico do zdravega in vitkega telesa!

Se kdaj sprašuješ...

ZAKAJ se RAVNO MENI nabira ta trebuh, celulitasta stegna in obilne roke? 

Kako naj bom vitka, brez da bi se zato stradala in “pazila” celo življenje? 

Kako naj pridem do tega, da pojem 3 liste čipsa kot “normalni” ljudje, ne cele vreče? 

Kako naj jem, da se bom počutila dobro, kakala dobro, spala dobro? 

Kako naj razvijem normalen odnos do hrane, kjer mi bo zdrava prehrana v užitek, čipsi, smokiji in čokolade pa bodo le občasni prigrizek na pijači, ne pa dnevna droga, po kateri posegam vsak dan?

Zakaj so nasveti o vitkosti, prehrani in zdravju na spletu in v medijih so tako kontradiktorni? Zaradi njih sem zmedena in nesrečna in kupujem stvari, ki mi ne prinašajo rezultatov. Ne vem, komu naj zaupam…

Kako je mogoče, da samo “pogledam” hrano in se zredim, medtem, ko se kolegica lahko baše z vsem in je vitka?

"Če si se našla v večini zgornjih trditev, imam nekaj zate!"

Nekoč sem bila morda na podobni točki, kjer si danes ti...

Živjo, sem Špela in dolga leta sem verjela, da je moje telo moj sovražnik in da sem nenasitna in nedisciplinirana punca, ki se ne more zadržati pred piškoti in čokolado… Vse je kazalo na to…

Moje telo je z ekcemom reagiralo na kopico hrane, nisem se mogla ustaviti, dokler nisem vase zbasala cele škatle piškotov… Ko sem šla od doma za 2 uri, sem si nesla s seboj 5 sendvičev, da le ne bi bila lačna.

Veliko potrebo sem opravljala enkrat do dvakrat na teden.
Imela sem stalne težave z nahodi, srbečimi očmi, mišičnimi krči in utrujenostjo… 
Ko sem nehala aktivno trenirati, sem se povrhu vsega začela še rediti.

Že več kot desetletje samostojno raziskujem in se usposabljam na področju znanja o prehrani in naravnem zdravljenju. Osebno sem delalala že z več kot 500 ženskami in jim pomagala izboljšati počutje, energijo, telesni videz in zdravstveno stanje.

K sreči me je moja prirojena trmasta radovednost pripeljala
do OSUPLJIVIH REŠITEV in spoznanj...

V več kot 10 letih raziskovanja sem spoznala, da si večine težav nisem povzročila sama in sem se zato lažje sprejela. Hkrati sem si pridobila ustrezno znanje, s katerim sem večino svojih težav lahko rešila!

In to sem tudi storila… Danes sem zato:

Predstavljaj si, da po enem tednu intenzivnega PREBUJENJA...

Kaj o mojem delu pravijo moje stranke

ZAKAJ sem ustvarila spletni tečaj 7 dni - NOVA ti?

Katere probleme ti bodo posamezna predavanja pomagala rešiti?

Prave informacije so v današnjem času, prepredenem s finančno propagandnimi ZAVAJAJOČIMI in PRIREJENIMI nasveti, DRAGOCENE!

Ko sem sama aplicirala odkritja, ki vam jih bom razkrila v tečaju, so se spremembe na mojem telesu in počutju začele dogajati bliskovito hitro!

Pri svojem delu ugotavljam, da ženske krvavo potrebujemo PRAKTIČNE informacije o tem, ZAKAJ imamo težave s telesom in KAKO jih lahko začnemo reševati na ENOSTVEN način.

Zato sem izdelala kratek a izjemno učinkovit spletni tečaj, kot ga še ni bilo.

Spletni tečaj 7 dni – nova ti, bo popolnoma spremenil način, kako vidiš sebe, svoje telo, hrano in gibanje.

Prebujenje, ki ga boš doživela na tečaju, ti bo v mesecih, ki bodo sledili, pomagalo, da postaneš LAHKOTNO vitka in zdrava ZA VEDNO!

V 6 predavanjih in enem akcijskem načrtu ti bom odstrla glavne razloge, zakaj se boriš s svojim telesom in simptomi in ti tudi povedala, kako lahko te razloge začneš prepoznavati in odpravljati takoj!

Tečaj bo obsegal 6 predavanj in en PDF zemljevid do uspeha. S pomočjo teh vsebin boš tako korenito spremenila razmišljanje, da se bodo tvoje navade praktično začele spreminjati same od sebe. Še preden se boš dobro zavedela, boš delala drugače, živela drugače in boš tudi kmalu videti drugače – BOLJE!

Vse, kar rabiš vedeti o tečaju 7 dni - NOVA ti!

Pričetek?

Celoten tečaj bo zate na voljo od 10.10. 23, ko boš na e-naslov, s katerim si se prijavila na tečaj, prejela povezavo do spletne učilnice in navodila.

Kako se prijavim? 

Prijava obsega 3 korake:

  1. Na to povezavo vpišeš svoj email naslov, s katerim se prijavljaš na tečaj.
  2. Na email, ki si ga vnesla za prijavo, boš takoj po prijavi dobila podatke za nakazilo (nujno preveri tudi spam pošto).
  3. Nakazilo mora biti opravljeno najkasneje 9.10. S tem bo tvoja prijava zaključena in 10.10 boš prejela e-pošto z dostopom do tečaja in e-pošto z dostopom do zaprte FB skupine, v kateri bo potekal coaching.

Kaj pa cena?

Želela sem narediti tečaj, ki je res dostopen vsem, kljub temu da je prava zakladnica znanja, za katerega sem sama porabila vsaj 10.000 + ur študija in dela v praksi! 

Redna donacija za tečaj bo 155 EUR, ampak ker gre za nov tečaj, ga boš lahko samo do predvečera začetka (9.10.23) dobila že za donacijo v višini 122 EUR!

 

Tečaj je po znižani ceni 122 EUR na voljo le še:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Pogosta vprašanja

Kako in kdaj bom dostopala do tečaja?

10.10.2023 boš prejela 2 e-sporočili: 

  1. Z moje strani (info@luckyshelly.com) – če emaila ne najdeš preveri spam mapo! V tem emailu boš dobila povezavo do zaprte FB skupine, v kateri bodo izvedeni 3 brezplačni coachingi v živo in povezavo do tečaja, na katerega si se prijavila.
  2. S strani platforme, na kateri imam naložen tvoj spletni tečaj (fitcrea.com). S pomočjo tega emaila si boš ustvarila uporabniški račun in geslo s pomočjo katerega boš potem dostopala do tečaja. Prosim, da gesla ne deliš, saj lahko vidim, od kod dostopaš na platformo. V primeru kršitve avtorskih pravic ti bom morala blokirati dostop do tečaja, česar pa si seveda ne želim. Hvala ker spoštuješ moje avtorsko delo.

Ker gre za spletni produkt, pri katerem takoj dostopate do vseh vsebin, ki si jih lahko tudi prenesete na disk, vračilo denarja ni možno. V kolikor niste prepričani, če je tečaj primeren za vas mi zato raje predhodno pošljite vaša vprašanja in dileme na email na spelaa.vehar@gmail.com. Z veseljem vam bom odogovorila pisno ali se z vami dogovorila za brezplačni informativni klic, da boste videli, če je tečaj primeren za vas.

Seveda ne smeš pričakovati, da boš v 7 dneh izgubila 10 kilogramov. Po drugi strani pa moraš razumeti, kako obsežna je moč spoznanja. Velike transformacije se zgodijo v trenutku. V trenutku AHA momenta, ki ga doživiš ob novi informaciji, nisi nikoli več ista. Takšnih aha momentov bo v mojem tečaju veliko. In teh 7 dni bo tlakovalo tvojih naslednjih 12 ali 24 mesecev. Imela boš drugačne poglede na iste stvari, nase in na življenje, hrano in gibanje in to je tisto, kar te bo kot močna odločna nevidna roka POTISNILO v spremembe.

Ja! Prekomerna telesna teža je le eden od obrazov neravnovesja v čustvih in telesu. S pomočjo znanja iz tečaja si boš lahko pomagala pri najrazličnejših izzivih kot na primer zaprtost, pomanjkanje energije, menstrualne bolečine, krči v mišicah, nabiranje sluzi v grlu ipd.

Predavanja bodo trajala od 45 do 50 min, saj gre povečini za kompleksne teme, ki potrebujejo malo več ponazoritev in razlag, da so ti res razumljive. Ti pa zagotavljam, da bodo videi minili kot blisk.

Ne, tečaj ti ostane za vedno, lahko ga pogledaš kadarkoli, ti pa priporočam, da ga pogledaš pred tednom bonus coachinga, torej do 13.11!

Pomembno obvestilo: Tečaj 7 dni – nova ti organizira Špela Vehar . Tečaj je zasebni zaupni dogodek, dogovor človek s človekom. Z vsemi drugimi pravnimi oblikami, kot so fizične osebe, pravne osebe in korporacije kot človek Špela Vehar ne poslujem ali sklepam dogovorov in pogodb. Vsak, ki se udeleži tečaja, to dela kot človek. V nasprotnem primeru lahko smatram to kot poseg v obliki škode, za kar lahko pred sodiščem zahtevam odškodnino 10.000 eur. Špela Vehar