Spletni tečaj LJUBEZNIVA PREOBRAZBA

V 8 tednih izboljšaj svoje počutje, energijo in postani naravno zdrava in vitka Z OBILO UŽITKA IN LJUBEZNI – brez omejevanja, stradanja, pravil in ubijanja s treningi!

Prijave zbiram še:

DNI
UR
MIN
SEK

Ljubezniva preobrazba je preobrazba, ki jo narediš z užitkom,

s transformiranjem podzavestnih vzorcev, s spoznavanjem svojega telesa in njegovih potreb. Narediš jo s sočutjem in ljubeznijo do sebe ne s sovraštvom in prisilo. Taka transformacija bo trajala VEČNO. Takšno preobrazbo sem naredila jaz in sedaj sem pripravljena, da tudi vas vodim po vseh korakih, ki sem jih za to uporabila!

Si se kdaj vprašala?

Kako je mogoče, da tvoje vitke prijateljice jedo in pijejo, kar želijo, mogoče še od daleč niso videle karte za fitnes, ti pa se “ubijaš” s treningi in ves čas paziš, kaj in koliko poješ, pa še vedno nisi tako vitka kot one? Če pa ti že kdaj uspe, pa moraš za to stalno paziti. 🙁

Če bo tudi zate kdaj prišel čas, ko boš lahko šla s prijatelji sproščeno v kino, na pijačo ali večerjo, brez da bi po takih “pregrehah” čutila slabo vest, ker te “vse redi”?

Kako je mogoče, da si si ustvarila finančno precej uspešno življenje in tam tako napredovala, tvoje pretežko telo z morebitnimi pridruženimi težavami pa je kljub
tvojim številnim poskusom enačba, ki je ne znaš trajno
rešiti?

Zakaj si ravno ti tista, ki se ji kilogrami nabirajo, če samo
pogleda hrano in zakaj se moraš ravno ti za vsak izgubljen gram stradati in/ali ubijati na zahtevnih vadbah, nekomu drugemu pa tega ni treba?

ZAKAJ se RAVNO MENI nabira ta trebuh, celulitasta stegna in obilne roke? Če se bo tvoja borba s kilogrami in zdravjem sploh kdaj končala v tvojo korist?

Kako je mogoče, da bi si s svojim znanjem o prehrani skoraj lahko podelila kakšen naziv strokovnjakinje za prehrano, pa tvoje telo in zdravje tega ne odražata?

Zakaj so tvoji obroki in navade po vseh splošno znanih merilih zdrave prehrane veliko boljši od številnih prijateljev in prijateljic, ki pojejo tisto, kar jim pride pod
roke, tvoji rezultati pa so slabši?

Zakaj se ti kljub znanju o makro in mikro hranilih in sestavi obrokov zgodi, da se popoldne prenaješ poceni piškotov ali čipsa, za katere veš, da ti ne naredijo dobro, pa se jim ne moreš upreti?

Kako to, da nekateri ljudje lahko pojejo samo en piškot, ti pa se ne zmoreš ustaviti, dokler škatla ni prazna?

Če bi se morala kar vdati v usodo, saj si poskusila že vse?

Zakaj novi pristopi k prehrani in gibanju, ki si jih v letih poskusov preoblikovanja postave preizkusila, v začetku delujejo, kasneje pa se vedno nekako vračaš na isto
točko?

In najpomembneje....

ALI OBSTAJA POT IZ TEGA YOYO VLAKCA, PO KATEREM SI VSAK DAN BOLJ RAZOČARANA NAD SVOJO "NESPOSOBNOSTJO" IN "SLABIMI GENI"?

Naj ti zaupam eno skrivnost

Obstajajo ženske, ki so bile v ISTI situaciji, v kateri si danes ti in so se spraševale ista vprašanja… Te srečnice so danes vitke, zdrave, sijoče in žareče…

Razlika med njimi in tabo je predvsem v tem, da so se one začele osredotočati na drugačen pristop k spremembi. Niso več poskušale spremeniti svojih simptomov: menjati ali omejevati vsebine krožnika, z vadbo pokuriti več kalorij, kot so jih vnesle ali kaj podobnega…

To, koliko hrane poješ, kako vztrajno si telesno aktivna in
kakšna si posledično videti bi namreč morala biti samo POSLEDICA tega, kar se dogaja V TEBI.

Ljudje smo kot računalniki, v katere je nekdo naložil programe, ki določajo, koliko boš jedla in telovadila ter zakaj, kdaj boš jedla in telovadila, kaj boš jedla in kaj boš počela, da premikaš svoje telo…

Ko skušaš spremeniti svojo prehrano in aktivnost, brez da bi prej poklicala programerja, da najde in odpravi viruse in sistemske napake, boš vedno neuspešna.

Tvoj trud bo podoben temu, da v Wordu napišeš besedilo, ki ima napako in potem to napako skušaš popraviti na NATISNJENEM listu. Vsakič, ko se bo list obrabil, bo TISK ENAK KOT JE BIL NA ZAČETKU. In ne glede na to, koliko različnih pristopov radiranja in popravljanja boš uporabila, bo rezultat vedno isti…

In to je tisto, kar si do sedaj počela. Tvoje diete in vadbeni programi so samo drugačna belila in kuliji, še nikoli pa se nisi poglobila v vezje in nastavitve svojega računalnika….

TUKAJ PA PRIDEM NA VRSTO JAZ, ker ni treba, da je tako!

Naj se ti predstavim. Moje ime je Špela in zadnjih 10 let skozi pogljobljeno prehransko svetovanje pomagam moškim in ženskam do tega, da se počutijo bolje in so videti bolje.

V preteklosti me vedno je frustriralo, kako je mogoče, da so imele stranke po prehrani, kakršno sem jim svetovala, odlične rezultate, prebavo in počutje, potem pa so številne od njih (sploh tiste z dolgoletnimi izzivi z zdravjem ali telesno težo) zdrsnile v stare navade in rezultate.

Kako sem rešila ta gordijski vozel?

Ne boš mi verjela!

Situacije v mojem življenju so mi “pomagale”, da sem po nekih težjih življenjskih preizkušnjah prišla v podoben položaj, v kakršnem si danes ti:

KLJUB vsemu mojemu znanju sem se najprej malo podhranila, potem pa sem se močno zredila. Prvi višek teže je izginil malo po tistem, ko se je končala volčja lakota, kakih 7 odvečnih kilogramov pa je vztrajalo malce predolgo, zato
sem postala RADOVEDNA.

Zmedenost in nelagodje ob pogledu na odvečne maščobe, ki jih na svojem telesu nisem bila vajena, sta me vodila v raziskovanje, ki je MOČNO presegalo meje vadbenih in prehranskih načrtov.

Poglobila sem se v študij podzavesti, vpliva travm in podedovanih ter naučenih vzorcev delovanja na pojavnost debelosti in bolezenskih simptomov.

Spoznanja in prakse iz tega področja so mi pomagala, da sem v nekaj mesecih brez kakršnega koli odrekanja, omejevanja ali načrtnega treniranja lahkotno izgubila vseh 7 odvečnih kilogramov, ki so se še zadrževali na mojem telesu.

In ne samo to...

Ker sem po odgovore morala iti globoko, sem kot bonus ob lepem telesu dobila še izredno čisto kožo brez mozoljčkov (ki so se prej redno pojavljali), korenito pa sem izboljšala tudi odnose v svoji družini in odnos do sebe…

Danes na podlagi svoje lastne poti in raziskovanja torej nimam le lahkotne vitkosti, temveč v svoje življenje tudi lahkotnejše privlačnim finančno obilje, dobra prijateljstva in različne priložnosti!

In najboljše - TOČNO VEM, KAKO LAHKO VSE TO DOBIŠ TUDI TI!

Sedaj lahko dobiš mojo metodo, ki sem jo s poskusi in napakami izluščila iz raziskovanja in dela na sebi in strankah v zadnjih 10+ letih, ter jo uporabiš za svoj rezultat v pičlih 8 tednih!

Iskreno - ZAVIDAM TI!

Ampak vseeno…

Bolj kot ti zavidam, ti to PRIVOŠČIM!

Ni mi v veselje, če sem edina, ki uživam, ko postajam vedno vitkejša in bolj vitalna, medtem ko ti MOLIŠ za rešitev, kakršno imam v rokah.

Ta program sem enostavno MORALA narediti, ker če imaš nekaj tako koristnega in dragocenega, je po mojem mnenju tvoja DOLŽNOST, da ljudem to ponudiš…

Kaj lahko pričakuješ mojega od tečaja?

V kratkem te bo tečaj naučil 2 najpomembnejših stvari:

  1. Kako pozdraviti svoje korenine in deblo (transformirati družinske vzorce in naučene programe ter iz tega dobiti moč in energijo za pozitivne spremembe in spustiti občutke, ki so te vodili k nezdravim življenjskim navadam).
  2. Kako lahko svoje drevo življenja ustrezno “pognojiš” (telesu daš pravo hrano, ob pravem času in v pravih količinah za njegove individualne potrebe), da bi lahko uživala v sladkih sadežih zdravja in vitkosti.

Kot posledica teh spoznanj boš prvič v življenju vitkost in zdravje dosegala BREZ občutkov restrikcije, v procesu boš NORO uživala, hkrati pa ti bodo rezultati ostali ZA VEDNO, saj boš odpravila korenine primarnih VZROKOV, ki so ti do sedaj preprečevali lahkotno vitkost in zdravje.

Po zaslugi tečaja boš v hrani sedaj uživala na isti način kot ljudje, ki to počnejo nezavedno, s to razliko, da boš ti točno vedela, kako si prišla do tam in če se bodo kakšne težave želele vrniti, boš točno vedela, kaj moraš prepoznati. Ti boš imela moč in kontrolo!

Potek tečaja

Kaj dobiš KOT BONUS ob tej izvedbi tečaja?

TVOJA INVESTICIJA

Redna višina donacije za pridobitev tečaja kot darilo je 667 EUR, sedaj pa je potrebna le donacija v višini 396 EUR do 1. 3. 2024 do 12:00

Načini plačila: Plačilo s kartico preko vmesnika Stripe ali direktno bančno nakazilo.

Ta tečaj je zate, če:

Ta tečaj ni zate, če:

Pogosta vprašanja

Kaj če modulom ne bom mogla tako hitro slediti?

Moduli so narejeni tako, da so samostojni in če boš kakšnega zamudila, lahko brez težav slediš skupini in se vrneš k modulom, ki so ti ušli kasneje. Je pa res, da je vsebina skrbno zasnovana tako, da se najprej učiš temeljnih stvari in kasneje nadgradenj, tako da ti zelo priporočam, da vsebine konzumiraš v vrstnem redu kot so objavljenje.

15 do 30 min na dan (odvisno od modulov) – samo v času tečaja. Ko boš principe osvojila, ti večino stvari, ki si jih opravila na tečaju, ne bo treba več početi.

Vračilo denarja zaenkrat ni na voljo, saj gre za spletni produkt, ki ga ob nakupu dobiš vidnega v celoti . V kolikor imaš glede tečaja dileme ali vprašanja, jih lahko predelava na brezplačnem klicu, na katerega se prijaviš s poslanim e-sporočilom na tej povezavi.

Dostop do spletnega tečaja boš prejela v 2 delovnih dneh po prejemu plačila. Tečaj predeluješ samostojno s pomočjo videov in pdf vaj.

do 2x na leto za udeleženke tečaja organiziram tudi brezplačni coaching, kjer imate 8 tednov možnost, da mi postavljate različna vprašanja in dobite odgovore na svoje dileme.

Vse kupke tečaja ste dodane na posebno email listo, kjer vas prek emaila info@luckyshelly.com obvestim o prihajajočem coachingu v zato ustvarjenih chat skupinah in na Facebooku. Poskrbi da ta moj email dodaš med priljubljene naročnike, da ti moje obvestilo ne zaide v vsiljeno pošto.

 

Moje ime je Špela Vehar in sem certificirana AFP prehranska svetovalka, ki je v zadnjih 4 letih osebno pomagala spremeniti prehranske navade že več kot 800 ženskam prek osebnih svetovanj, e-knjig in informativnih spletnih vsebin prav tako pa sem svoje znanje o lahkotnemu doseganju vitkosti in vitalnosti pokazala z zgledom.

PRIJAVI SE ZA DOSTOP DO TEČAJEV IN OSTALIH VSEBIN.

Vsebine blagovne znamke Lucky Shelly spadajo pod društvo Ena Pot in jih varuje Zakon o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP). Do vsebine lahko dostopajo vsi člani kluba Lucky Shelly, ki se odločijo, da bodo s srcem in prostovoljno donacijo podprli delovanje neprofitnega društva. S prostovoljno donacijo imajo doniranci možnost, da dobijo izbrane vsebine brezplačno.

Društvo na podlagi Ustave Republike Slovenije (URS) prepoveduje, da državni organi in njegovi zaposleni dostopajo do vsebin društva.

Pozabljeno geslo?

Še nimaš računa?