Knjige in izdelki SITIS

Založba Sitis izdaja in med slovensko občinstvo širi knjižna dela, izmed katerih so mnoga močno prispevala k mojemu znanju o prehrani in drugih pomembnih življenjskih odločitvah. Njihove izdelke in knjige lahko kupite na tej povezavi.

Še posebej vam priporočam knjige Škrob je rešitev  (zaradi nje sem lahko končno začela neobremenjeno uživati v krompirju) in Kitajsko študijo (knjigo, zaradi katere sem se pred več kot 7 leti z lahkoto odpovedala svojemu ljubljenemu siru).  Mcdougallov načrt mi je pomagal rešiti zagate strank, ki so se soočale s hujšimi težavami (alergije, intolerance). Izzivalno drugo mnenje me je opremilo z informacijami, s katerimi se danes lažje odločam o smotrnosti zaupanja zdravnikom. Hipokrat je bil kuhar  je fenomenalno delo, ki nas prisili, da se vprašamo o stvareh, ki smo jih imeli za samoumevne (pa jih ne bi smeli imeti), Boj za resnico o kravjem mleku pa je žalostna zgodba (ne)izobraženosti strokovnjakov, ki jim Slovenci zaupamo svoje zdravje. Celota pa je knjiga, ki povzema znanje vseh omenjenih knjig v smiselno celoto in nas nauči razumeti, zakaj “za Boga” ne vemo tega vsi.

PRIJAVI SE ZA DOSTOP DO TEČAJEV IN OSTALIH VSEBIN.

Vsebine blagovne znamke Lucky Shelly spadajo pod društvo Ena Pot in jih varuje Zakon o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP). Do vsebine lahko dostopajo vsi člani kluba Lucky Shelly, ki se odločijo, da bodo s srcem in prostovoljno donacijo podprli delovanje neprofitnega društva. S prostovoljno donacijo imajo doniranci možnost, da dobijo izbrane vsebine brezplačno.

Društvo na podlagi Ustave Republike Slovenije (URS) prepoveduje, da državni organi in njegovi zaposleni dostopajo do vsebin društva.

Pozabljeno geslo?

Še nimaš računa?