7 dni - nov(a) ti

Spletni tečaj za postavitev zdravih temeljev pristopa k prehranskim spremembam za tiste, ki se o hrani (do zdaj) niste dosti zanimali in za tiste, ki mislite, da ste že pravi strokovnjaki, pa vaše telo tega ne kaže.

P.s.: tečaj je zate dostopen samo prek članske strani, v katero se moraš najprej registrirati.

Se ti zdi, da so informacije o hrani in pristopih za podporu zdravju in lahkotni vitkosti, po kateri tako hrepeniš, konfuzne?

Se ti zdi, da so informacije o hrani in pristopih za podporu zdravju in lahkotni vitkosti, po kateri tako hrepeniš, konfuzne?

Vsi te opozarjajo, da moraš paziti na zadosten vnos beljakovin ali maščob, nekateri svarijo pred ogljikovimi hidrati, drugi poudarjajo, kako pomembi so… Na eni strani imaš priporočeno kopico dopolnil, na drugi strani svetovalci svarijo pred njihovimi škodljivostmi…

Ti pa res nimaš cel dan časa in energije, da bi ure in ure preučeval(a) kdo ima prav in kdo se moti, saj imaš polno dela, po možnosti še družino in aktivnosti…

Pred očmi ti plešejo vsi podatki o tem, kaj vse moraš in česa ne smeš, ti pa bi predvsem rad(a) jedla obrok brez tehtnice in aplikacije za štetje kalorij. Da ješ svobodno in samozavestno, hkrati pa vseeno tako, da ti bodo tvoji obroki dali kar največ energije za vse tvoje dnevne izzive in da boš hkrati izgubil(a) tiste odvečne kilograme, za katere morda ne razumeš čisto natančno, kdaj in zakaj so se ti nabrali…

Nekoč sem bila morda na podobni točki, kjer si danes ti...

Živjo, sem Špela in dolga leta sem verjela, da je moje telo moj sovražnik in da sem nenasitna in nedisciplinirana punca, ki se ne more zadržati pred piškoti in čokolado… Vse je kazalo na to…

Moje telo je z ekcemom reagiralo na kopico hrane, nisem se mogla ustaviti, dokler nisem vase zbasala cele škatle piškotov… Ko sem šla od doma za 2 uri, sem si nesla s seboj 5 sendvičev, da le ne bi bila lačna.

Veliko potrebo sem opravljala enkrat do dvakrat na teden.
Imela sem stalne težave z nahodi, srbečimi očmi, mišičnimi krči in utrujenostjo… 
Ko sem nehala aktivno trenirati, sem se povrhu vsega začela še rediti.

Že več kot desetletje samostojno raziskujem in se usposabljam na področju znanja o prehrani in naravnem zdravljenju. Osebno sem delalala že z več kot 500 ženskami in jim pomagala izboljšati počutje, energijo, telesni videz in zdravstveno stanje.

Veš, moje stranke imajo prav take stiske kot jih imaš ti...

Ne bi rade doktorirale iz prehrane in bile obsedene z njo, hkrati pa si želijo biti zdrave in si želijo vedeti, kaj jim povzroča določene zdravstvene izzive in kako se lahko teh izzivov lotijo reševati same…

Ker takim strankam pomagam na dnevni ravni, sem oblikovala na videz lahkoten, v resnici pa zelo premišljen in z 10+letnimi izkušnjami podprt ZAČETNI tedenski tečaj, ki je izvrsten za RESETIRANJE tvoje prehranske zmede in idealen zato, da se sprememb življenjskega stila končno lotiš na PRAVI NAČIN:

Z ljubeznijo in sledenjem svojemu lastnemu kompasu telesa!

P.s.: tečaj je zate dostopen samo prek članske strani, v katero se moraš najprej registrirati.

Kaj o mojem delu pravijo moje stranke

Katere vsebine boš prejel/a in kaj boš spoznal(a) v začetnem spletnem tečaju 7 dni-nov(a) ti?

WEBINARJI IN DALJŠE RAZLAGE

Kateri sta glavni dve (usodni) napaki, ki jih naredijo skoraj vsi, ki želijo lahkotno in trajno priti do vitkega in zdravega telesa?
(1x webinar)

Energijski in miselni vzroki težav s telesno težo ali zdravjem o katerih nihče ne govori
(1x webinar)

Kako “očistiti” notranji kompas svojega telesa, da boš točno vedel(a) kaj jesti, kdaj jesti in koliko jesti, ne da bi pri tem moral/a prebrati eno knjigo o zdravi prehrani
(1x webinar)

Odgovori na najpogostejša vprašanja ljudi, ki se borijo s problemi z zdravjem in telesno telo
(5x 30 min vprašanj in odgovorov)

Povzetek ključnih vzrokov za težave ljudi s telesno težo in zdravjem
(1x webinar)

Moja lastna zgodba iskanja prehranskih resnic in pomembne lekcije, naučene po poti, od katerih imaš veliko lahko tudi ti
(1x webinar)

Kako nadaljevati svojo pot do lahkotne vitkosti in zdravja in pri tem
(končno uspeti 1x webinar)

KRATKE DNEVNE NALOGE ZA ODPRAVLJANJE VZROKOV TELESNIH IZZIVOV NA ENERGIJSKI IN FIZIČNI RAVNI

7x kratek video in pdf z dnevnimi navodili uvajanja nove majhne, a izjemno pomembne navade, ki te bo pripeljala do cilja, ki si ga želiš.

Ta tečaj je odličen za NOV IN DRUGAČEN ZAČETEK tvoje poti do lahkotnega zdravja.

A nikar ga zaradi njegove majhnosti ne podcenjuj!

P.s.: tečaj je zate dostopen samo prek članske strani, v katero se moraš najprej registrirati.

Si želiš tudi ti, da se ti megla v zvezi s prehrano in zdravjem v glavi KONČNO RAZKADI in v tvoje življenje posije sonce SAMOZAVESTI in PREPRIČANJA v svoj uspeh?

Pridobi svoj začetni spletni tečaj za samo 44 EUR še danes!

P.s.: tečaj je zate dostopen samo prek članske strani, v katero se moraš najprej registrirati.

Pogosta vprašanja

Kako se razlikujeta tečaja 7 dni nova (7DNT) ti in 7 skrivnosti lahkotne vitkosti (7SLV)

7 dni nova ti je začetni tečaj, ki je namenjen temu, da se pri svoji skrbi za zdravje osredotočiš na prave stvari in da poskrbiš, da pri tem ne delaš ključnih napak, ki jih opisujem v tečaju. 7 skrivnosti lahkotne vitkosti pa je nekakšna koncentrirana in manjša verzija mojega najbolj poglobljenega in transformativnega tečaja Ljubezniva preobrazba. V 7 skrivnostih lahkotne vitkosti gremo globlje v vzroke prekomerne teže in težav z zdravjem in tudi v konkretne rešitve, ki so podrobno opisane. 7 DNT je namenjen postavitvi temeljev skrbi za zdravje in 7SLV pa konkretnemu reševanju specifičnih problemov, kar je vidno tudi iz opisov na spletnih straneh.

Po prijavi boš prejela email za plačilo. Po poravnanem plačilu, boš prejela 2 sporočili:

  1. Z moje strani (info@luckyshelly.com) – če emaila ne najdeš, preveri spam mapo! V tem emailu boš dobila seznam vseh videov tečaja in direktne povezave do vsebin.
  2. S strani platforme, na kateri imam naložen tvoj spletni tečaj (fitcrea.com) boš prejela aktivacijski email. S pomočjo tega emaila si boš ustvarila uporabniški račun in geslo s pomočjo katerega boš potem dostopala do tečaja. Prosim, da gesla ne deliš, saj lahko vidim, od kod dostopaš na platformo. V primeru kršitve avtorskih pravic ti bom morala blokirati dostop do tečaja, česar pa si seveda ne želim. Hvala ker spoštuješ moje avtorsko delo.

Ker gre za spletni produkt, pri katerem takoj dostopate do vseh vsebin, ki si jih lahko tudi prenesete na disk, vračilo denarja ni možno. V kolikor niste prepričani, če je tečaj primeren za vas mi zato raje predhodno pošljite vaša vprašanja in dileme na email na spelaa.vehar@gmail.com. Z veseljem vam bom odogovorila pisno ali se z vami dogovorila za brezplačni informativni klic, da boste videli, če je tečaj primeren za vas.

Seveda ne smeš pričakovati, da boš v 7 dneh izgubila 10 kilogramov. Po drugi strani pa moraš razumeti, kako obsežna je moč spoznanja. Velike transformacije se zgodijo v trenutku. V trenutku AHA momenta, ki ga doživiš ob novi informaciji, nisi nikoli več ista. Takšnih aha momentov bo v mojem tečaju veliko. In teh 7 dni bo tlakovalo tvojih naslednjih 12 ali 24 mesecev. Imela boš drugačne poglede na iste stvari, nase in na življenje, hrano in gibanje in to je tisto, kar te bo kot močna odločna nevidna roka POTISNILO v spremembe.

Ja! Prekomerna telesna teža je le eden od obrazov neravnovesja v čustvih in telesu. S pomočjo znanja iz tečaja si boš lahko pomagala pri najrazličnejših izzivih kot na primer zaprtost, pomanjkanje energije, menstrualne bolečine, krči v mišicah, nabiranje sluzi v grlu ipd.

Predavanja bodo trajala od 45 do 50 min, saj gre povečini za kompleksne teme, ki potrebujejo malo več ponazoritev in razlag, da so ti res razumljive. Ti pa zagotavljam, da bodo videi minili kot blisk.

Ne, tečaj ti ostane za vedno (oziroma dokler bom jaz imela dostop), lahko ga pogledaš kadarkoli!

Pomembno obvestilo: Tečaj 7 dni – nova ti organizira Špela Vehar . Tečaj je zasebni zaupni dogodek, dogovor človek s človekom. Z vsemi drugimi pravnimi oblikami, kot so fizične osebe, pravne osebe in korporacije kot človek Špela Vehar ne poslujem ali sklepam dogovorov in pogodb. Vsak, ki se udeleži tečaja, to dela kot človek. V nasprotnem primeru lahko smatram to kot poseg v obliki škode, za kar lahko pred sodiščem zahtevam odškodnino 10.000 eur. Špela Vehar

P.s.: tečaj je zate dostopen samo prek članske strani, v katero se moraš najprej registrirati.

PRIJAVI SE ZA DOSTOP DO TEČAJEV IN OSTALIH VSEBIN.

Vsebine blagovne znamke Lucky Shelly spadajo pod društvo Ena Pot in jih varuje Zakon o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP). Do vsebine lahko dostopajo vsi člani kluba Lucky Shelly, ki se odločijo, da bodo s srcem in prostovoljno donacijo podprli delovanje neprofitnega društva. S prostovoljno donacijo imajo doniranci možnost, da dobijo izbrane vsebine brezplačno.

Društvo na podlagi Ustave Republike Slovenije (URS) prepoveduje, da državni organi in njegovi zaposleni dostopajo do vsebin društva.

Pozabljeno geslo?

Še nimaš računa?