7 DNI - NOVA TI!

Tedenski intenzivni spletni tečaj, ki ti bo razkril glavne skrivnosti vitkosti in zdravja, zaradi katerih si se zataknila v slabem zdravju in si nabrala odvečne kilograme, in ti pokazal varno bljižnico do zdravega in vitkega telesa!

špela vehar preobrazba

Se kdaj sprašuješ…?

  • ZAKAJ se RAVNO MENI nabira ta trebuh, celulitasta stegna in obilne roke? 
  • Kako naj bom vitka, brez da bi se zato stradala in “pazila” celo življenje? 
  • Kako naj pridem do tega, da pojem 3 liste čipsa kot “normalni” ljudje, ne cele vreče? 
  • Kako je mogoče, da samo “pogledam” hrano in se zredim, medtem, ko se kolegica lahko baše z vsem in je vitka?
  • Kako naj razvijem normalen odnos do hrane, kjer mi bo zdrava prehrana v užitek, čipsi, smokiji in čokolade pa bodo le občasni prigrizek na pijači, ne pa dnevna droga, po kateri posegam vsak dan? 
  • Kako naj jem, da se bom počutila dobro, kakala dobro, spala dobro? 
  • Zakaj so nasveti o vitkosti, prehrani in zdravju na spletu in v medijih so tako kontradiktorni? Zaradi njih sem zmedena in nesrečna in kupujem stvari, ki mi ne prinašajo rezultatov. Ne vem, komu naj zaupam…

“Če si se našla v večini zgornjih trditev, imam nekaj zate!”

špela vehar preobrazba

Nekoč sem bila tam, kjer si danes ti...

Živjo, sem Špela in dolga leta sem verjela, da je moje telo moj sovražnik in da sem nenasitna in nedisciplinirana punca, ki se ne more zadržati pred piškoti in čokolado...  Vse je kazalo na to... Moje telo je z ekcemom reagiralo na kopico hrane, nisem se mogla ustaviti, dokler nisem vase zbasala cele škatle piškotov... Ko sem šla od doma za 2 uri, sem si nesla s seboj 5 sendvičev, da le ne bi bila lačna. Veliko potrebo sem opravljala enkrat do dvakrat na teden. Imela sem stalne težave z nahodi, srbečimi očmi, mišičnimi krči in utrujenostjo...  Ko sem nehala aktivno trenirati, sem se povrhu vsega začela še rediti.

K sreči me je moja prirojena trmasta radovednost pripeljala do OSUPLJIVIH REŠITEV in spoznanj…

V več kot 10 letih raziskovanja sem spoznala, da si večine težav nisem povzročila sama in sem se zato lažje sprejela. Hkrati sem si pridobila ustrezno znanje, s katerim sem večino svojih težav lahko rešila!

In to sem tudi storila…

Danes sem zato:

  • vsaj 2x na dan na veliki potrebi, ki je opravljena lahkotno in v trenutku
  • rešena vseh prehranskih alergij (razen na arašide)
  • lahkotno vitka
  • polna energije za vse dnevne izzive brez uporabe stimulansov (kave, zeleni čaji ipd.)
  • imuna na “uroke” pod imenom čipsi, čokolade, piškoti ipd.
  • mirna. Kadar mi zadiši ocvrta hrana ali čokolada, si jo privoščim brez slabe vesti in jo brez lastnega “bremzanja” pojem toliko, kot “normalni” ljudje in se mi to seveda NIKJER ne pozna.
  • Četudi kdaj pojem več hrane, kot bi mi bilo udobno, to ne vpliva na mojo telesno težo.
  • “skulirana” v popoldanskih in večernih urah, ko večina ljudi išče sladke in slane prigrizke, meni pa to ne pade niti na misel.

Predstavljaj si, da po enem tednu intenzivnega PREBUJENJA…

 • Točno veš, od kod izvirajo različni telesni izzivi in jih znaš ustrezno reševati
 • Razumeš vzroke za svojo prekomerno telesno težo ali zdravstvene izzive in točno veš, katere prakse situacijo poslabšajo, katere pa jo izboljšajo in tudi razumeš, zakaj je tako
 • Skrb za zdravje ni več matranje z neokusno “zdravo” hrano, temveč je zasledovanje užitkov in zabava
 • Toje spreminjanje sebe postane nežno in ljubeče in da to počneš z užitkom in zaupanjem vase
 • Točno veš, kateri tipi dopolnil pripomorejo k tvoji lahkotni vitkosti in vitalnosti in kateri zgolj praznijo tvojo denarnico ali ti celo škodujejo
 • Zelo dobro poznaš delovanje svojega uma in telesa in z lahkoto preprečiš situacije, kjer bi se prenajedala ali noro hrepenela po prigrizkih
 • Imaš zelo enostaven plan za uvajanje sprememb v svojem življenju, ki mu boš z lahkoto sledila

Kaj o mojem delu pravijo moje stranke

Več o meni

Sem Špela Vehar in že več kot desetletje samostojno raziskujem in se usposabljam na področju znanja o prehrani in naravnem zdravljenju. Osebno sem delalala že z več kot 500 ženskami in jim pomagala izboljšati počutje, energijo, telesni videz in zdravstveno stanje.

ZAKAJ sem ustvarila spletni tečaj 7 dni – NOVA ti?

Prave informacije so v današnjem času, prepredenem s finančno propagandnimi ZAVAJAJOČIMI in PRIREJENIMI nasveti, DRAGOCENE!

Ko sem sama aplicirala odkritja, ki vam jih bom razkrila v tečaju, so se spremembe na mojem telesu in počutju začele dogajati bliskovito hitro!

Pri svojem delu ugotavljam, da ženske krvavo potrebujemo PRAKTIČNE informacije o tem, ZAKAJ imamo težave s telesom in KAKO jih lahko začnemo reševati na ENOSTVEN način. 

Zato sem izdelala kratek a izjemno učinkovit spletni tečaj, kot ga še ni bilo.

Spletni tečaj 7 dni – nova ti, bo popolnoma spremenil način, kako vidiš sebe, svoje telo, hrano in gibanje.

Prebujenje, ki ga boš doživela na tečaju, ti bo v mesecih, ki bodo sledili, pomagalo, da postaneš LAHKOTNO vitka in zdrava ZA VEDNO!

V 7 dneh ti bom odstrla glavne razloge, zakaj se boriš s svojim telesom in simptomi in ti tudi povedala, kako lahko te razloge začneš prepoznavati in odpravljati takoj!

Tečaj bo obsegal 6 predavanj in en PDF zemljevid do uspeha. S pomočjo teh vsebin boš tako korenito spremenila razmišljanje, da se bodo tvoje navade praktično začele spreminjati same od sebe. Še preden se boš dobro zavedela, boš delala drugače, živela drugače in boš tudi kmalu videti drugače – BOLJE!

Katere probleme ti bodo posamezna predvanja pomagala rešiti?

 1. Kako nam travme in čustvene blokade preprečujejo vitkost, vitalnost in lepoto in kako se jih osvobodimo?
 2. Kako lahko resetiramo svoja SABOTERSKA in odslužena prepričanja o hrani, zdravju in gibanju ter se programiramo za vitkost in vitalnost?
 3. Kako z vizualizacijskimi triki in skrivnostmi manifestacije lahkotno pridemo do vitkega in zdravega telesa?
 4. Kako boš z načrtnim uvajanjem užitka prišla do telesa in zdravja, ki si si ju vedno želela?
 5. Katere virusne, toksične in bakterijske nahrbtnike nosiš in kako jih lahko odvržeš, da bi prišla do lahkotne vitkosti in vitalnosti?
 6. Pokazala ti bom, kako lahko razviješ zdrave navade lahkotno in brez stresa – dobila boš jasna navodila za postopno uvajanje zdravih navad v svoje dneve, ne da bi ob tem občutila prevelik pritisk ali nelagodje!
 7. PDF Dodatek – zemljevid do uspeha – kratek in jasen načrt, kako reprogramirati prepričanja in spremeniti navade ter lahkotno priti do vitkega in vitalnega telesa.

Tehnične informacije o tečaju 7 dni - NOVA ti!

Cena?

Želela sem narediti tečaj, ki je res dostopen vsem, kljub temu da je prava zakladnica znanja, za katerega sem sama porabila vsaj 10.000 + ur študija in dela v praksi! 

Redna donacija za tečaj bo 155 EUR, ampak ker gre za nov tečaj, ga boš lahko samo do 29.9.23 dobila že za donacijo v višini 97 EUR

POSEBEN BONUS za prvo izvedbo: 

Vse udeleženke prve izvedbe tečaja 7 dni – NOVA ti, boste dobile tudi 3x coaching z moje strani v obliki facebook live videov v tednu od 13. do 19.11 ko boste vse že zagotovo pogledale celotno vsebino tečaja.

Pričetek?

Celoten tečaj bo zate na voljo od 10.10. 23, ko boš na e-naslov, s katerim si se prijavila na tečaj, prejela povezavo do spletne učilnice in navodila.

Kako se prijavim? 

Prijava obsega 2 koraka:

 1. Na to povezavo vpišeš svoj email naslov, s katerim se prijavljaš na tečaj.
 2. Na email, ki si ga vnesla za prijavo, boš takoj po prijavi dobila podatke za nakazilo (nujno preveri tudi spam pošto).
 3. Izvedi nakazilo. S tem bo tvoja prijava zaključena in 10.10 boš prejela e-pošto z dostopom do tečaja in e-pošto z dostopom do zaprte FB skupine, v kateri bo potekal coaching.

Pogosta vprašanja

Pomembno obvestilo: Tečaj 7 dni – nova ti organizira :Špela :Vehar . Tečaj je zasebni zaupni dogodek, dogovor človek s človekom. Z vsemi drugimi pravnimi oblikami, kot so fizične osebe, pravne osebe in korporacije kot človek :Špela :Vehar ne poslujem ali sklepam dogovorov in pogodb. Vsak, ki se udeleži tečaja, to dela kot človek. V nasprotnem primeru lahko smatram to kot poseg v obliki škode, za kar lahko pred sodiščem zahtevam odškodnino 10.000 eur. :Špela :Vehar

Kako in kdaj bom dostopala do tečaja?

10.10.2023 boš prejela 2 e-sporočili: 

 1. Z moje strani (info@luckyshelly.com) – če emaila ne najdeš preveri spam mapo! V tem emailu boš dobila povezavo do zaprte FB skupine, v kateri bodo izvedeni 3 brezplačni coachingi v živo in povezavo do tečaja, na katerega si se prijavila.
 1. S strani platforme, na kateri imam naložen tvoj spletni tečaj (fitcrea.com). S pomočjo tega emaila si boš ustvarila uporabniški račun in geslo s pomočjo katerega boš potem dostopala do tečaja. Prosim, da gesla ne deliš, saj lahko vidim, od kod dostopaš na platformo. V primeru kršitve avtorskih pravic ti bom morala blokirati dostop do tečaja, česar pa si seveda ne želim. Hvala ker spoštuješ moje avtorsko delo.
 

Ali imate garancijo vračila denarja?

Ker gre za spletni produkt, pri katerem takoj dostopate do vseh vsebin, ki si jih lahko tudi prenesete na disk, vračilo denarja ni možno. V kolikor niste prepričani, če je tečaj primeren za vas mi zato raje predhodno pošljite vaša vprašanja in dileme na email na spelaa.vehar@gmail.com. Z veseljem vam bom odogovorila pisno ali se z vami dogovorila za brezplačni informativni klic, da boste videli, če je tečaj primeren za vas.

Kaj lahko sploh dosežem v 7 dneh?

Seveda ne smeš pričakovati, da boš v 7 dneh izgubila 10 kilogramov. Po drugi strani pa moraš razumeti, kako obsežna je moč spoznanja. Velike transformacije se zgodijo v trenutku. V trenutku AHA momenta, ki ga doživiš ob novi informaciji, nisi nikoli več ista. Takšnih aha momentov bo v mojem tečaju veliko. In teh 7 dni bo tlakovalo tvojih naslednjih 12 ali 24 mesecev. Imela boš drugačne poglede na iste stvari, nase in na življenje, hrano in gibanje in to je tisto, kar te bo kot močna odločna nevidna roka POTISNILO v spremembe.

Nisem prekomerno težka, pa vendar si želim boljšega počutja in energije, je tečaj primeren zame?

Ja! Prekomerna telesna teža je le eden od obrazov neravnovesja v čustvih in telesu. S pomočjo znanja iz tečaja si boš lahko pomagala pri najrazličnejših izzivih kot na primer zaprtost, pomanjkanje energije, menstrualne bolečine, krči v mišicah, nabiranje sluzi v grlu ipd.

Koliko bo posamezno predavanje trajalo?

Predavanja bodo trajala od 45 do 50 min, saj gre povečini za kompleksne teme, ki potrebujejo malo več ponazoritev in razlag, da so ti res razumljive. Ti pa zagotavljam, da bodo videi minili kot blisk.

Ali moram tečaj pogledati v nekem roku in mi potem izgine?

Ne, tečaj ti ostane za vedno, lahko ga pogledaš kadarkoli, ti pa priporočam, da ga pogledaš pred tednom bonus coachinga, torej do 13.11!

 

Kaj o mojem delu pravijo moje stranke

Days
Hours
Minutes
Seconds

Enkratna ponudba!

samo v predprodaji do 30.9.2023
97
 • Spletni tečaj 7 dni NOVA TI
Ne zamudi!

PRIJAVI SE ZA DOSTOP DO TEČAJEV IN OSTALIH VSEBIN.

Vsebine blagovne znamke Lucky Shelly spadajo pod društvo Ena Pot in jih varuje Zakon o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP). Do vsebine lahko dostopajo vsi člani kluba Lucky Shelly, ki se odločijo, da bodo s srcem in prostovoljno donacijo podprli delovanje neprofitnega društva. S prostovoljno donacijo imajo doniranci možnost, da dobijo izbrane vsebine brezplačno.

Društvo na podlagi Ustave Republike Slovenije (URS) prepoveduje, da državni organi in njegovi zaposleni dostopajo do vsebin društva.

Pozabljeno geslo?

Še nimaš računa?