Trgovina / Skrito

Kuharica: Žanina polnovredna rastlinska kuhinja

Kuharica je plod večletnega dela Žane Hrastovšek, ki si je s pomočjo prehrane povrnila zdravje, izgubila odvečno telesno težo in si priborila novo priložnost za brezskrbno življenje polno energije. 

Recepti so življenjski, prav takšni, kot jih Žana pripravlja vsak dan. Žana je podobno kot jaz v želji po zdravju odkrila rastlinsko prehrano, se o njej izobraževala in raziskovala leta in leta. Svoje izobraževanje je dopolnila tudi s certifikatom s področja polnovredne rastlinske prehrane priznanega centra za nutricionistične študije, katerega ustanovitelj je T. Colin Campbell.

Kuharica je zbirka receptov v obliki priročnih kartic za kuhanje, ki pridejo skupaj z ročno izdelanim lesenim stojalom. To je kuharica namenjena za kuhanje in ne za nabiranje prahu! Priročne kartice lahko tudi vzamete s seboj v trgovino, ali posodite prijatelju. 

Vsak recept vsebuje seznam in fotografijo sestavin, informativne hranilne vrednosti, nazorno opisane korake s fotografijami in fotografijo končne jedi.

V dodatnih karticah so predstavljene vse posebne sestavine, posoda in kuhinjski pripomočki ter navodila za merjenje sestavin, ki vam bodo omogočila hitro in enostavno merjenje s skodelicami in žlicami, ki jih že imate doma.

Kuharica vsebuje tudi odgovore na najbolj pogosta vprašanja o polnovredni rastlinski prehrani in osebno zgodbo Žane Hrastovšek.

Kuharica z več kot 50 recepti za celovite obroke vas bo naučila:

Fotografije jedi iz kuharice

Kuharica vam bo dala življenjske recepte, ki jih lahko uporabite prav vsak dan in vam pokazala, da je polnovredno rastlinsko kuhanje lahko otročje enostavno, noro okusno in smešno poceni.

Maja
Spoštovana, Odkar imam Vašo kuharico, počistim krožnik do potankosti in uživam ob lagodnem občutku po obroku. Nobene zgage ponoči (razen kadar se pregrešim z junkom, trenuno se držim 40 dnevnega posta). Iskrena hvala za tole kuharico - upravičeno je prvi ponatis že razprodan.
Iva
Same dobrote iz Žanine kuharice! Ljubka, priročna in praktična! Kartice so luštne, ravno prave velikosti, z ne preveč sestavinami. Zbrane so v lični škatlici z lesenim podstavkom za na pult. Čudovit uvodnik in vse potrebne uvodne informacije za olajšano kuhanje, merjenje,... Postopki receptov so enostavni in zame najpomembnejše - časovno “sprejemljivi” (tako priprava, kot tudi sam postopek in na koncu pospravljanje). Skratka, nakup leta in knjiga po kateri se zares kuha! Hvala Žana!
Kristina
Maj gad Žana, res karkol nardim je noro dobr! Res nisem marala tofuja, ker ga nikoli nisem znala pripravit. Zdaj se moram pa zadržati, da ga ne pojem še preden gre v pečico. Pa koromač! Moja nova najljubša zelenjava, haha! Pa najbolj mi je všeč, ker res ni veliko packanja, pa vse je tako hitro pripravljeno.. V glavnem, TOP of the TOP!
Maša
Tvoja kuharica je res odlična! Recepti so zelo razumljivo napisani, od sestavin do postopka priprave, tako da jedi vedno uspejo. Pa okusi so božanski. Res sem vesela, da sem odkrila tvoj profil in kupila knjigo. Z veseljem te spremljam, tvoje vsebine so zanimive, poučne in so pot k izboljšanju prehrane in zdravja. Keep up the good work! Ter hvala, da svoje znanje deliš z nami.
Urška
Tvoja knjiga je bila najboljša investicija tega leta! 2020 je zaradi tebe boljše in skoraj vsak da je za kosilo eden od tvojih receptov. Hvala, da si mi izboljšala prehrano!
Ana Mirela
Recepti so odlični, jaz sem navdušena. Tudi mož, ki je vsejed vedno vse proba in pohvali, ponavadi jeva kar skupaj po tvoji kuharici. Res braco in le tako naprej. Mali 16 mesečnik pa obožuje lazanje iz kuharice in jaz tudi. Njamnsiii!
Mateja
Všeč mi je, ker so obroki sestavljeni tako, da se res naješ, noro okusni so in recepti so všeč tudi mojemu dragemu (ki je bil pred kuharico strasten mesojedec).
Previous slide
Next slide

Odzivi kupcev