Politika zasebnosti

Ta Politika zasebnosti ureja način, na katerega Špela zbira, uporablja, vzdržuje in razkriva informacije, ki jih pridobi od uporabnikov  (vsak, “uporabnik”) luckyshelly.com spletne strani (“Strani”)

  • Orodje Urejevalnik
  • Orodje Kopiranje
  • Orodje Shrani
  • Orodje Odstrani

Naročanje na e-novice

Pri naročanju na spletne novice zbiramo vaš naslov elektronske pošte (e-naslov), ki ga vpišete v spletni obrazec. Zakaj: Te podatke obdelujemo izključno za namene obveščanja o novostih za področje, ki ga izberete. Koliko časa: Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo ali pa tako, da se od e-novic odjavite na naši spletni strani, in sicer tukaj. Ali bodo moji podatki posredovani tretjim osebam? Ne, dokler ste na našem spletnem mestu z domeno luckyshelly.com. Ko odidete na partnerske spletne strani, varstvo vaših osebnih podatkov zagotavljajo oni, ne luckyshelly.com

Informacije o osebni identifikaciji

Lahko zbiramo osebne identifikacijske podatke Uporabnikov na različne načine, ki vključujejo, se pa ne omejujejo samo na trenutke, ko uporabnik obišče našo stran, izpolni obrazec in tudi v povezavi z drugimi aktivnostmi, storitvami in prispevki ter sredstvi, ki so na voljo na naši Strani.

Uporabnika se lahko zaprosi, če je primerno za ime, email, naslov. Uporabniki lahko napo stran obiščejo tudi anonimno.

Osebno identifikacijske podatke bomo od uporabnikov zbirali samo, če jih prostovoljno predložijo sami. Vedno se lahko odločijo, da nam podatkov ne bodo dali, vendar jim bo to morda preprečilo udeležbo pri kakšni aktivnosti, ki bo potekala na Strani oziroma v povezavi z njo. 

Ne-osebno identifikacijske informacije

Lahko zbiramo ne-osebne identifikacijske informacije o Uporabnikih kadarkoli so prisotni oziroma se udeležujejo naše Strani. Ne-osebna identifikacijske informacije lahko vključujejo ime brskalnika, tip računalnika in tehnične informacije o načinih, kako se je Uporabnik povezal na našo Stran, kot je recimo operacijski sistem in ime ponudnika internetne storitve in druge podobne informacije.

“Piškotki”

Naša stran lahko uporablja “piškotke”, ki so namenjeni izboljšanju Uporabniške izkušnje. Uporabnikov brskalnik naloži piškotke na njihov trdi disk za namen beleženja njegovih aktivnosti in včasih, da o njih zbira informacije. Uporabnik lahko nastavi brskalnik tako, da le ta ne zbira piškotkov, oziroma javi obvestilo, ali opozorilo, ko so piškotki poslani. Če to storijo, morajo upoštevati, da zaradi tega nekateri deli Strani ne bodo ustrezno delovali.

Kako uporabljamo zbrane informacije

Špela lahko zbira in uporablja informacije za naslednje namene:

    • Da vodi in operira s Stranjo

Špela lahko porebuje te informacije za porazdelitev informacij po spletni strani:

    • Da izboljša uporabniško storitev

Špela lahko uporabi agregirane kolektivne informacije za boljše razumevanje, kako njen Uporabnik kot skupina uporablja storitve in vire, ki so dostopni na Strani.

    • Za pošiljanje periodičnih email sporočil

Špela lahko uporabi email za odgovor na Uporabnikova poizvedovanja, vprašanja in druge zahteve.

Kako ščitimo vaše informacije

Usvojili smo primeren način zbiranja, shranjevanja in procesiranja podatkov ter varnostnih ukrepov za zaščito pred neavtoriziranemu dostopu, spreminjanju, razkrivanju ali uničenju vaših osebnih informacij, uporabniškega imena, gesla, transakcijskih informacij in drugih podatkov, shranjenih na naši Strani.

Deljenje vaših osebnih informacij

Ne prodajamo, trgujemo ali dajemo v najem osebnih identifikacijskih podatkov o Uporabnikih drugim osebam ali podjetjem. Lahko delimo generigno zbrane demografske podatke, ki niso nikakor povezani z osebno identifikacijo obiskovalcev in Uporabnikov, s svojimi poslovnimi partnerji, affiliate sodelavci in oglaševalci za zgoraj opisane namene.Lahko uporabljamo storitve drugih podjetji, da nam ponmagajo pri opriranjem z našim poslom in s Stranjo ali da opravljajo aktivnosti v našem imenu, kot na primer pošiljajo novice ali ankete. Lahko delimo vaše informacije s temi podizvajalci za omejeno uporabo, kot da ste nam dali svoje dovoljenje.

Elektronske novice

Če se uporabnik odloči pridružiti naši mailing listi, bodo prejemali emaile, ki lahko vključujejo novice podjetja, novosti, smotrne informacije o produktih in storitvah ipd. Lahko uporabimo partnersko podjetje ali storitev, da nam pomaga pri operiranju z našim poslom in Stranjo ali da v našem imenu urejajo Stran oziroma izvajajo aktivnosti v našem imenu, kot je naprimer pošiljanje naših novic ali anket. Morda bomo s temi partnerji delili vaše podatke ampak zgolj za te omejene namene, za katere ste nam dali svoje dovoljenje.

Spletna mesta tretjih oseb

Uporabniki bodo na naši Strani morda našli oglase ali drugo vsebino, ki bo povezovala našo stran z našimi partnerji, dobavitelji, oglaševalci, sponzorji, licen

Users may find advertising or other content on our Site that link to the sites and services of our partners, suppliers, advertisers, sponsors, izdajatelji licenc in drugimi pravnimi osebami. Nad vsebino ali povezavami, ki se pojavljajo na teh straneh nimamo nadzora in nismo odgovorni za prakse, ki jih izvajajo na straneh, ki so povezane z našo Stranjo. Poleg tega se lahko te strani ali storitve, ter njihova vsebina konstantno spreminjajo. Te strani in storitve imajo lahko svoje politike zasebnosti in politike ravnanja s strankami. Brskanje in interakcija po katerih koli drugih spletnih mestih, tudi tistih, katerih povezave so navedene na naši Strani, so podvržene politikam in pogojem tistih strani.

Spremembe te politike zasebnosti

Špela si pridržuje pravico, da to politiko posodobi v katerem koli trenutku. Ko bomo to storili, bomo na glavni strani naše Strani objavili obvestilo ter posodobili datum na dnu te strani. Uporabnike spodbujamo, da radno preverijo to stran za spremembe in s tem ostanejo obveščeni o tem, kako pomagamo zaščiti osebne podatke, ki jih zbiramo. Priznavate in strinjate se, da je vaša odgovornost, da periodično pregledate to politiko zasebnosti in se seznanite s spremembami.

Vaš sprejem teh pogojev

Z uporabo te Strani pokažete, da se strinjate s to politiko. Če se ne strinjate s to politiko vas prosimo, da ne uporabljate naše Strani. Če boste stran uporabljali tudi po spremembah te politike, bo to pomenilo, da sprejemate te spremembe. Ta politika je bila generirana s pomočjo uporabe spletnega mesta www.PrivacyPolicies.com

Kontaktiranje

Če imate kakršna koli vprašanja, ki zadevajo to Politiko zasebnosti ali prakse te Strani, ali vaša dejanja v zvezi s to Stranjo, nas, prosim, kontaktirajte.

Ta dokument je bil nazadnje spremenjen 26. Julija , 2017.

PRIJAVI SE ZA DOSTOP DO TEČAJEV IN OSTALIH VSEBIN.

Vsebine blagovne znamke Lucky Shelly spadajo pod društvo Ena Pot in jih varuje Zakon o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP). Do vsebine lahko dostopajo vsi člani kluba Lucky Shelly, ki se odločijo, da bodo s srcem in prostovoljno donacijo podprli delovanje neprofitnega društva. S prostovoljno donacijo imajo doniranci možnost, da dobijo izbrane vsebine brezplačno.

Društvo na podlagi Ustave Republike Slovenije (URS) prepoveduje, da državni organi in njegovi zaposleni dostopajo do vsebin društva.

Pozabljeno geslo?

Še nimaš računa?