Trgovina / E-priročnik 21-dnevni škrobni izziv

21-dnevni škrobni izziv

Vse visokorazvite in številčne ter vitke in vitalne civilizacije sveta imajo svojo prehrano osnovano na škrobnih jedeh z dodatkom sadja in zelenjave. Živalska hrana je prej priložnostno presenečenje kot vsakdanja nuja.

Priročnik 21 dnevni škrobni izziv je osnovan na številnih dognanjih raziskovalcev in lifestyle  zdravnikov, ki so ugotovili, da je celostna raslinska prehrana z majhnim deležem maščob, ki je osnovana na škrobu izjemno nasitna, cenovno ugodna, zdrava in enostavna.

Priročnik vam pomaga v 21 dneh brez težav in pogostih napak začetnikov preiti na energijsko zadostno in enostavno rastlinsko prehrano.

Prav tako vas bo priročnik podučil o vseh dvomih in morebitnih pomanjkanjih, ki ljudi skrbijo ob prehodu na rastlinsko prehrano, da boste v svoje prehranske odločitve lahko bolj prepričani.

Česa vas bo naučil priročnik in kaj bo vseboval?

Knjiga vam bo pokazala, kako preiti na rastlinsko prehrano, brez da pri tem naredite nekatere napake, ki s(m)o jih naredili pionirji. Prav tako vas bo podučila, zakaj na dobro načrtovani rastlinski prehrani ljudje lahko resnično cvetimo in izkoristimo vse svoje potenciale ter se zavarujemo pred številnimi kroničnimi degenerativnimi boleznimi.

Jedi, kakršne priporoča škrobni izziv, kazalo vsebine