Veliko stvari lahko v življenju naredimo sami, a če želimo hitrejše rezultate, je s trenerjem vedno lažje.

30-dnevni online coaching program

Zakaj imajo ljudje radi online skupinske vadbe, tečaje, delavnice? Da se socializirajo, izmenjujejo izkušnje, da vidijo, da niso sami, da se ne rabijo preveč prevažati in nenazadnje… da “prišparajo”. 30-dnevni skupinski online coaching program je bil ustvarjen prav zato, da zadosti tem potrebam.

30 dnevni program prehranskega reprogramiranja zato vključuje stvari, po katerih posamezniki največ povprašujejo:

  • Enostaven jedilnik glavnih obrokov, zajtrkov za celoten mesec, sestavljen iz enostavnih, dostopnih in cenovno ugodnih a zdravih polnovrednih rastlinskih živil.
  • Recepte za čudovite solatne prelive brez olja.
  • Nakupovalni listek, ki je povsem prilagojen jedilniku (hrane ne boste več metali stran).
  • Dnevno odgovarjanje na vprašanja s strani prehranskega trenerja (Špele Vehar) v zaprti skupini za diskusijo.
  • Tedenski video “coaching” s poglobljenimi odgovori na vprašanja, ter napotki in razlage, ki vam bodo pomagali, da lažje spremenite svoja prehranska vedenja.
  • Pregled individualno izpolnjenih vprašalnikov in podani nasveti glede na konkretne prehranske zagate udeležencev.
  • Ugodnosti pri morebitnem nadaljnjem individualnem sodelovanju.

Kaj pa cena?

Za ceno enega bureka ali kosa pice na dan boste ne le stopili na pot do telesa in zdravja, ki ste si ga vedno želeli, temveč boste lahko svoj račun za hrano zmanjšali tudi do 70%! Pa še jedli boste lahko do sitega, kolikor si boste pač želeli. Če to ni zmagovalna kombinacija, potem ne vemo, kaj je.

Za minimalno mesečno investicijo 35 € boste naredili ogromen skok od tega, da si boste želeli rezultata, do tega, da ga boste dejansko tudi dosegli.

Poglejte, kako so z našim delom zadovoljni tisti, ki so po zaslugi naših napotkov in naše pomoči že dosegli zavidljive rezultate.